top of page

Professionals

met Passie

Tijdens de vijf jaar dat ik onder de vleugels van Grace Robinson Evenementen heb gewerkt, heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot de professional die ik nu ben. Door de hoeveelheid aan evenementen die ik samen met Grace Robinson heb geproduceerd en georganiseerd, ben ik mijn vaardigheden gaan uitbreiden en mijn valkuilen gaan uitdagen. Dit portfolio aan ervaring heb ik gebruikt om in maart 2018 verder te gaan als zelfstandig ondernemer op het gebied van Event management.

Event professionals zijn de krachten achter het evenement. Dit zijn de bedenkers, de creatieve ondernemers, de managers, maar zeker ook de technici, de cateraar, de garderobedame en de beveiliger. Mijn bedrijf heet Jonker Event Professionals omdat ik het belangrijk vind om met de professionals uit het vak samen te werken en hierdoor een compleet verzorgd én ontzorgd evenement uit te voeren. Iedereen is uniek en gekwalificeerd in zijn eigen kunnen, deze combinatie maakt een evenement passend bij het doel en de doelgroep, is professioneel uitgevoerd, service gericht en vaak onvergetelijk. En dat is waar het om gaat! Een event professional waarmee ik graag samenwerk is Hannah Boere van Inspired By. Een harde werkster met een uitgebreide mentaliteit en vakkennis op het gebied van Hospitality en Event support. Daarom is zij een zeer gewaardeerde mede-professional en zijn wij trots op de vele samenwerkingen.

Mijn kracht in de wereld van event management, ligt in het aan elkaar koppelen van deze verschillende professionals. Door een duidelijke communicatie en een overzichtelijk logistiek plan, draag ik bij aan de rust tijdens de productie en uitvoering en weet ik precies op het juiste moment met de gewenste service en kwaliteit klaar te staan.

Luzia Jonker
Founder & Event Professional
bottom of page